presentación de la lista ´Representación Cannábica 2009´

 

Logotip CORI


Convocatòria per a periodistes i altres persones curioses: presentació de la candidatura de la CORI a les eleccions europees de 2009.

Dia: divendres 27 de febrer de 2009.
Lloc: Fira SPANNABIS '09. Carrer Tirso de Molina, 34. Fira de Cornellà - Centre de Negocis. 08940 Cornellà de Llobregat.
Hora: 13 h.
Durada: 27 minuts.

Benvolguts i benvolgudes,

Amb motiu de la candidatura de la CORI per a les properes eleccions europees, us convoquem a la presentació de la coalició amb la que concorrerà la CORI. Serà la presentació oficial de la candidatura a les eleccions europees, Representación Cannábica 2009, en coalició amb el partit Representación Cannábica de Navarra i amb el suport d'associacions diverses. El número 2 de la llista serà de la CORI: Pirata el del gorro.

Aquest acte tindrà lloc en el marc de la Fira Spannabis 2009, al recinte firal de Cornellà de Llobregat (mapa a baix de tot d'aquest missatge), i es repetirà durant tres dies, a diferents hores:

- Divendres 27/02. 13h. A la sala d'actes.
- Dissabte 28/02. 18h. A l'estand d'RCN, és el núm. 143
- Diumenge 1/03. 17:30. A la sala d'actes.

Parlarà el primer de la llista Fermín Les i Mª Fernanda de la Figuera (ARSECA de Málaga). Estarà presentat per Ariel Santamaria. Després hi haurà una actuació d'Ariel Santamaria i Pirata el del gorro.

Periodistes: enviem adjunta en pdf informació sobre presència de periodistes i una sol·licitud d'acreditació per entrar de franc a la Fira (comprimit en format Zip).

Us hi esperem.  Gràcies per la vostra atenció.

La CORI pel poble!

Oficina de comunicació de la CORI
Coordinadora Reusenca Independent
www.cori.cat