RCN-NOK/CORI: vota (con un) chorizo

Davant la impossibilitat d’atendre la nova normativa electoral que demanava recollir en 15 dies 15.000 firmes o 50 firmes de càrrecs electes per avalar les candidatures, la coalició cannabica navarro-catalana s’ha vist allunyada de poder participar en les eleccions europees del pròxim 7 de juny. RCN-NOK i la CORI troben les “normes del joc europeu” poc democràtiques i que perjudiquen seriament l’abstenció  i per tant augmenta la desafecció entre la gent i els polítics.

De totes maneres volem agraïr el treball i l’esforç que molts cannabics han dedicat a intentar posar aquest projecte en marxa. Sentim molt la desil.lusió que s’ha creat però no s’ha pogut fer res per lluitar contra aquestes normes que només afavoreixen als partits tradicionals de sempre.

És per això que la CORI vol posicionar-se per a les pròximes eleccions i demana a tots els seus afiliats i simpatitzants que el pròxim diumenge posin un tros de xoriç dins el sobre i l’introdueixin a l’urna. Amb aquest acte volem denunciar les xoriçades que han fet i fan els partits tradicionals.

Gràcies per la difusió i publicació anticipadament.

RCN-NOK I CORI

3-VI-09