*Ariel Santamaria. Memòries polítiques*, Ariel Santamaria

Memòries polítiques d'Ariel Santamaria - 2a edició

"Memòries polítiques d'Ariel Santamaria" és un llibre digital autoeditat en el qual, el nostre messies juantxi per excel·lència, plasma les vivències i records de la seva vida política a dins de l'Ajuntament de Reus, quan va ser regidor de la seva formació política Coordinadora Reusenca Independent (CORI) i tot el rebombori que es va crear tan a dins com a fora de Reus.

SINOPSI: L'autor inicia les seves memòries amb els seus antecedents polítics familiars, i amb les experiències viscudes durant la infància i joventut en el si del PSC de Reus. Més endavant, ens narra el seu desengany polític posterior i com se li va acudir muntar una formació política de perfil totalment revolucionari i trencador, i presentar-se a les eleccions municipals del 2003, a través de la CORI, tot just, quan l'Ariel ja era una mena de Rock Star reusenca consagrada com a líder i frontman de la Banda del Pere Mata. També ens explica el seu segon intent com a alcaldable per a les eleccions del 2007 i la seva entrada a dins de l'Ajuntament, amb tot el rebombori mediàtic que es va crear a escala mundial. Allà dins del Consistori reusenc, l'Ariel no parava d'enfrontar-se amb l'equip de govern i de fer de xinxeta municipal amb la seva manera estrafolària i força juantxi. En aquestes memòries també ens delecta de com la CORI es va presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2010, amb la Carmen de Mairena de número 2, i les mítiques eleccions municipals del 2011, on l'Ariel i la seva formació van quedar fora per molt pocs vots. Aquest llibre farcit de records i vivències personals del autor, està escrit en clau d'humor, de sàtira política i té un annex amb diversos documents: retalls de premsa, fotos, documentació de la CORI i actes municipals per a avalar gairebé tot el que s'explica al llibre.

Descarregueu-vos les "Memòries Polítiques" en PDF

Descarregueu-vos les "Memòries Polítiques" en Epub per a e-readers i similars

Descarregueu-vos l'annex amb fotos, retalls de premsa i altres documents

Llegiu-vos aquí mateix les "Memòries Polítiques" en format de pàgina web

La primera edició és de Sant Jordi de 2018 i va ser editada en paper per l'editorial La Banya Edicions. Encara es pot adquirir en algunes llibreries de Reus i voltants.

Ariel Santamaria publica la seva versió del videoclip 'Sympathy For The  Devil' | Diari de Tarragona  Cançons RTV (Ariel Santamaria i la Banda del Dr. Juantxi) - Viasona

"Memòries polítiques d'Ariel Santamaria"

logo cori

Informació per a tothom: Descàrrega de franc del llibre de memòries polítiques d'Ariel Santamanria.

Ei Fermi!

Ara que estem a sobre de la festa major de Misericòrdia 2020 de Reus, Ariel Santamaria aprofita l'avinentesa per alliberar el seu llibre de memòries polítiques, que ja es pot llegir i descarregar al seu web arielsantamaria.com.

"Memòries polítiques d'Ariel Santamaria" és un llibre en el qual el nostre messies juantxi per excel·lència, plasma les vivències i records de la seva vida política a dins de l'Ajuntament de Reus, quan va ser regidor de la nostra formació política Coordinadora Reusenca Independent (CORI) i tot el rebombori que es va crear tan a dins com a fora de Reus.

Segona edició, ampliada i corregida

Al cap de dos anys i mig de la publicació en paper de la primera edició, publicada per La Banya Edicions, ha decidit autopublicar-ne una versió digital revisada, i corregida professionalment, que està disponible en formats PDF, Epub i en forma de pàgina web. És a dir, que us en podeu baixar versions per a imprimir, per a visualitzar en ordinadors i lectors de llibres electrònics, o per a llegir directament des d'un navegador de web.

Nou annex de fotos i documents

Amb la segona edició, de setembre de 2020, s'ha editat a banda un annex amb  documentació de les activitats lúdiques i polítiques de la CORI, amb fotos inèdites, documents interns i retalls de premsa d'un periode que va des de l'any 2002 fins al 2011.

La pàgina de descàrrega és: https://arielsantamaria.com/statics/static?page=assaig

Gràcies per la vostra atenció. La CORI pel poble!

CORI - Oficina de comunicació
https://cori.cat