> Ateneu Barcelonès

Des que l'Ateneu va ser satel·litzat per la partitocràcia, aquest vés-a-saber-perquè estimat Geriàtric Museïtzat (és l'adjectiu, estúpid!), aquest Pessebre Vivent del (mite d'allò) que fou, segueix la regressió política a la que ens mena el lideratge (...?!...) nacional (...?...) des de fa ja tirant a mig segle d'una Transacció que ho va deixar tot lligat i relligat.Eleccions 2016. Es confón l'Ordre amb la inèrcia?, l'Aventura amb ...el tedi?

eleccions 2021...

Seguirá l'Ateneu tenint la hiperactivitat dels zombies?

Seguirà menyspreant als socis, et al., que encara no s'han jubilat tancant la Casa just a l'hora de gaudir del bar-restaurant en horari nocturn en un dels llocs més meravellosos del centre de Barcelona?

Seguiran manegant el sabotatge a un Ateneu excel·lent ...i incident?

 

 

Felicitats, i gràcies, a tots els candidats que han dedicat el seu talent i esforç per a millorar l'Ateneu Barcelonès, La Casa, el Geriàtric Museïtzat, el Pessebre Vivent del (mite d'allò) que fou...

i que els que n'assumeixen les responsabilitats de govern no siguin dels que aprofitaran l'oportunitat, els propers quatre anys, per a no fer ni deixar fer.Neutralitzar

sense espontaneïtat endreçada ni naturalitat en el Dret, ens encomanem als sants Kuhn, Lakatos i Feyerabend seguint el open camí del pope Popper.