Tribunal de Cuentas reclama 4,5 millones de euros a Albert Royo, al diploCat

Cosa 1 > L'Albert Royo va ser director del Diplocat. Ara el Tribunal de Cuentas li reclama 4,5 milions d'euros per l'acció duta a terme entre 2013 i 2017 per ser "inconstitucional". Tot just després de conèixer-se la notícia, Carles Puigdemont va publicar un tuit dient:

"Vas fer una feina impecable, professional, rigorosa, en favor de Catalunya, del seu progrés i futur. Des de l'inici de la repressió no han aturat cap ofensiva, ni una. La idea que un govern progressista anava a encarrilar solucions era una fantasia. O pensament màgic".

Doncs bé: el 5 de març de 2020 -tot just al començament del projecte d'octuvre- vam publicar un vídeo sobre el Tribunal de Cuentas.

Aquest vídeo comença, justament amb unes declaracions que Carles Puigdemont va fer durant una entrevista amb Jordi Évole.

Quan la gent sent parlar del "Tribunal de Cuentas" inevitablement pensa en un tribunal i no en una claveguera. Però la brutícia que s'hi amaga és enorme... fins i tot per sobre dels paràmetres normals de brutícia del Règim borbònic.

El vídeo es titula

INVESTIGACIÓ: Tribunal de Clavegueres. Això és el que amaguen"

Aquest ha estat un dels vídeos més vist de la nostra curta història. Si no l'heu vist, mireu-lo. Si ja l'heu vist, compartiu-lo amb els vostres contactes.

———

Cosa 2 > Poques hores després de la victòria d'Ayuso, la Comunidad de Madrid va publicar un "concurs" que aprofundeix en l'escàndol dels fons europeus i les elits madrilenyes. Explicat en 3 minuts:

L'elit madrilenya i els fons europeus. (Enèsima part)

Esperem que estigueu bé,

una abraçada,

l'equip d'octuvre.