*El capitalismo es tan inviable como invencible*, David Fernández & Antón Costas

"El capitalisme és tant inviable com invencible", David Fernández, debat al cccb, organitzat per l'ara, titolat "És viable el sistema econòmic actual?", amb ell i Antón Costas de ponents, youtube, 1h aprox.

Diari ARA - 🤔 Quin tipus de sistema econòmic està més encaminat al  benestar humà? En parlem en un debat en què esbrinarem si hi ha millores  efectives o necessitem noves formes

Quin tipus de sistema econòmic està més encaminat al benestar humà? Quin futur té el capitalisme tal com el coneixem avui dia?

El 10 de març farem un debat en què analitzarem la viabilitat del sistema econòmic actual i esbrinarem si hi ha millores efectives o necessitem noves formes d'organització.

Ponents:

David Fernàndez: periodista de La Directa, col·laborador de l’ARA i activista social català, va ser diputat de la CUP Alternativa d’Esquerres i portaveu dels anticapitalistes al Parlament de Catalunya entre els anys 2012 i 2015. És autor o coautor de diverses cròniques, com Rastres de Dixan (2009), L’acció política des de la comunitat (2010) i Les veus de les places (2011). Vinculat al cooperativisme, treballa a Coop57 i participa al Projecte Lliures (de pobresa, d'exclusió i de desigualtats).
Antón Costas: economista, professor i catedràtic de política econòmica, ha format part de diferents comissions d'experts per assessorar governs en qüestions de política pública, i n'ha presidit algunes. És autor d'obres com Diez ensayos sobre la economía española (amb José Maria Serrano), El llibre blanc de l'habitatge a Barcelona i El final del desconcierto, un conjunt d'obres que analitzen les causes de la crisi actual. Va presidir el Cercle d'Economia de Barcelona entre el 2013 i el 2016.

És viable el sistema econòmic actual?

Moderat per Esther Vera, directora del diari ARA


10 de març a les 18.30 h

CCCB (Sala Hall), Barcelona