Estem en època de viatges i molts d'ells seran a l'estranger. Si ets dels que pateix amb l'idioma en aquestes situacions o fins i tot estàs pensant a mudar-te a un país nou i necessites portar sempre a mà una ajuda amb l'idioma, Google Translator és una eina molt útil. El traductor per excel·lència per als dispositius amb sistema operatiu Android.

Tanmateix, la Play Store ofereix centenars d'alternatives a l'aplicació dedicada de Google i això és una gran notícia perquè moltes d'elles ofereixen grans experiències de traducció i poden complementar quan no substituir-la. En aquest article hem preparat una llista amb les 9 millors apps de traducció per a Android.

1. Microsoft Traductor

L'aplicació Microsoft Traductor, gratuïta en la Play Store, és capaç de traduir textos, veu, converses, fotos i captures de pantalla en més de 70 idiomes. Una de les seves característiques principals és que et permet descarregar idiomes gratis per traduir el que vulguis sense necessitat d'estar connectat a internet, la qual cosa resulta d'enorme utilitat durant els viatges.

L'app ofereix, entre altres avantatges, traducció per càmera per a textos de fotos i captures de pantalla, traduccions per veu i traducció de conversa d'entre múltiples persones. Pots connectar els teus dispositius i mantenir converses en persona amb fins a 100 participants en múltiples idiomes.