Florentino Pérez cobra el dinero del Castor del 2018 a pesar de la sentencia del Constitucional

El govern espanyol continua indemnitzant Florentino Pérez per la construcció de la plataforma de gas Castor, malgrat la sentència del Tribunal Constitucional espanyol de la setmana passada, que anul·lava la indemnització de 1.350 milions que havia rebut a conseqüència de la paralització de les obres de construcció.

En total, aquest 2018 el govern espanyol li abonarà 96.382.954 euros: 80.664.725 euros es pagaran als titulars amb dret de cobrament amb càrrec al sistema gasista i 15.718.229 euros pel manteniment de l’empresa Enagás Transporte. Així consta en una publicació del BOE relativa a una ordre del govern espanyol de pagament dels peatges i cànons associats a l’accés de tercers a les instal·lacions gasistes i a la retribució de les activitats regulades per a l’any 2018. El decret llei 13/2014 fa referència al sistema gasista i correspon al Castor.

A més, a l’annex segon, hi consta l’anualitat corresponent al dèficit acumulat fins el 2014 de l’empresa Escal UGS, amb una participació d’un 66% de la companyia ACS, de Florentino Pérez.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]

https://www.vilaweb.cat/noticies/florentino-perez-cobra-els-diners-del-castor-de-2018-malgrat-la-sentencia-del-tribunal-constitucional-espanyol/