"Immigration, Citizenship and Freedom", Chandran Kukathas

Resultat d'imatges de Chandran Kukathas ateneuyoutube, 18'41" Entrevista de Xavier Graset al nostre convidat Chandran Kukathas, Catedràtic de Teoria Política i Cap de departament a la London School of Economics. El Professor explica com els controls migratoris posen en perill l'Estat de Dret i les llibertats dels ciutadans locals i exposa la seva teoria sobre la secessió i l' "Arxipèlag de comunitats".

youtube, 1h30'16" Ciutadania, Immigració i Llibertat, conferència a l'Ateneu Barcelonès, febrer de 2018. Amb Chandran Kukathas, catedràtic de Teoria Política i cap de departament de la London School of Economics and Political Science.

youtube, 1h36'4" Chandran Kukathas expone en su visita a la sede del Instituto Juan de Mariana su teoría de los derechos individuales. Su idea de libertad se fundamenta en el respeto hacia la diversidad de proyectos individuales de vida y, por consiguiente, en el rechazo frontal a cualquier intento de imponer centralizadamente un objetivo colectivo al que todas las personas deban plegarse.

Resultat d'imatges de Chandran Kukathas ateneu